chevron-thin-right chevron-thin-left brand cancel-circle search youtube-icon google-plus-icon linkedin-icon facebook-icon twitter-icon toolbox download check linkedin phone twitter-old google-plus facebook profile-male chat calendar profile-male
0 votes
Hi!

Just installed TypeMock 7.4.1 with the highly anticipated support for TFS 2012 and installed the supplied build process template.
Unfortunately CodeCoverageEnabled does not seem to work. :(

The TypeMockRegister, TypeMockStart & TypeMockStop activities is being run.

If I disable code coverage it seems to work.

Test Output:

SetUp : TypeMock.TypeMockException :
*** Typemock Isolator is currently disabled. Enable using the following:

* Within Visual Studio:
- Use Typemock Smart Runner
- For other runners, Choose Typemock Menu and click Resume Mocking

* To run Typemock Isolator as part of an automated process you can:
- run tests via TMockRunner.exe command line tool
- use 'TypeMockStart' tasks for MSBuild or NAnt

For more information consult the documentation (see 'Running Unit Tests in an Aut.....


Activity log:
Run Tests00:01:42
TypeMockRegister00:00:06
Inputs
License: xyz
Company: xyz
AutoDeployDir: $/xyz/Build/TypeMock/7.4.1/AutoDeploy
Outputs
AutoDeployDir: $/xyz/Build/TypeMock/7.4.1/AutoDeploy
Source AutoDeploy location is '$/xyz/Build/TypeMock/7.4.1/AutoDeploy'
AutoDeploy translated to 'C:\b\1\xyz\ItemBuckets TypeMock 7.4.1\Sources\BuildProcessTemplates\TypeMockTemplate\AutoDeploy'
Typemock AppDomain base C:\b\1\xyz\ItemBuckets TypeMock 7.4.1\Sources\BuildProcessTemplates\TypeMockTemplate\AutoDeploy
TypeMockRegister, Company='xyz', License='xyz', AutoDeploy=True
TypeMockStart00:00:00
Inputs
Verbosity: Diagnostic
Target:
ProfilerLaunchedFirst: False
Link:
EvaluationFolder:
LogPath: C:\Users\POC_Service_Account\AppData\Local\Temp\TypemockTFSBuild_20130806052115.log
AutoDeployDir:
LogLevel: 3
Outputs
Version:
LogPath: C:\Users\POC_Service_Account\AppData\Local\Temp\TypemockTFSBuild_20130806052115.log
AutoDeployDir:
LogLevel: 3
Leaving AutoDeploy location as is
Setting deploy directory to: C:\Users\POC_Service_Account\AppData\Local\Temp\BuildAgent\1\Assemblies\Typemock
Typemock AppDomain base C:\Users\POC_Service_Account\AppData\Local\Temp\BuildAgent\1\Assemblies\Typemock
TypeMockStart Target=, ProfilerLaunchedFirst=False, Link=, LogLevel=3,



Any plans to fix this?

Regards
Martin
asked by Hyldahl (3.1k points)

4 Answers

0 votes
Hi Martin,

Any plans to fix this?
Now there are..

Please send us the complete TFS and Typemock logs and will look into it.
answered by alex (18k points)
0 votes
Hi Martin,

It was a bug indeed, but it's fixed now.

You that you can use this version in order to get coverage.

Needless to say that the fix will be included in the future releases.

Let me know if it helps.
answered by alex (18k points)
0 votes
A little late reply.

Thank you very much. I have tried it hand it looks great. I have successfully run several builds with code coverage enabled and getting some nice coverage reports back.

Regards
Martin
answered by Hyldahl (3.1k points)
0 votes
Hi Martin,

Thanks for your reply, we're glad to read it works!
answered by NofarC (4k points)
...